werken

Bij ons staat werken in het teken van persoonlijke groei en voldoening, waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Creatieve ateliers

ateliers zoals handwerk, decoratie, houtbewerking en kaarsen maken, bieden een platform waar bewoners hun artistieke kant kunnen uitdrukken. De gemaakte werken worden soms verkocht tijdens jaarlijkse evenementen zoals de Vlaemsche kermis.
We bakken zelf ons brood en er wordt geholpen in de keuken waar dagelijks een verse, gezonde maaltijd wordt bereidt voor onze bewoners.
Daarnaast worden cognitieve vaardigheden gestimuleerd via vormende activiteiten, zoals het onderhouden van schoolse kennis binnen de redactiegroep. Dit helpt om de geest scherp te houden en cognitieve capaciteiten te prikkelen.

ontspanning

Voor ontspanning en sfeer zorgen activiteiten zoals snoezelen, het toneelatelier en de marktgroep, die voor afwisseling en plezier zorgen. Tot slot kunnen sportieve bewoners zich uitleven met sporten zoals netbal, zwemmen, fitness en bowling, wat bijdraagt aan hun fysieke gezondheid en welzijn.